Oldalak

2010. április 11., vasárnap

Invázió: tucatpia lett a Monster energiaital Magyarországon

Pár héttel ezelőtt még senki sem gondolta volna, hogy a Monster energiaital tucatital lesz nálunk. Hiszen eddig csak elvétve lehetett kapni, és eléggé borsos áron. Alaphangon 800 Ft-ért lehetett hozzájutni, és külföldön sem jobb a helyzet, ott még drágább. Most pedig már egy csomó helyen megvehetjük, mindössze 300-400 Ft közötti áron, ami azért is különösen kedvező, mert minőségi energiaitalról van szó, 500 ml-es, tehát fél literes kiszerelésben.

Monsterből is sokféle van, nálunk a zöld Original, a sárga Ripper és a kék Lo-Carb verzió kapható, UPDATE: valamint azóta már a 250 ml-es Monster Export is.

Láthatóan komolyan vették a magyar piacot, hiszen -amint az a képen is látható- a dobozon magyar felirat van már eredetileg, nem csak úgy ráragasztottak egy matricát. A szöveg is nagyon vagány:


A cukormentes Lo-Carb eleinte ritkásabban volt kapható, ezért csak a másik kettőről van itt kép.


Ahogy már írtam korábban, a Monster-család nagyon hasonlít a Rockstarokra, itt is van egy "alap" energiaital, ami esetünkben a zöld színű Monster Energy, és vannak a különböző változatok: a cukormentes és a különféle ízesítésű verziók.

Az Original változat ginsenget is tartalmaz, és az íze nem hasonlít a sablon tutti-fruttira.
Sajátos íze van, én nagyon nem kedvelem. Akkor már inkább a  Ripperre szavazok.

A Ripperről korábban írtam már.

A Lo-Carb egész finom ahhoz képest, hogy cukormentes. 

Összességében véve nekem nem tartozik a kedvenceim közé a Monster energiaital. Más kérdés, hogy a gyűjtők egyszerűen megőrülnek érte, mert külföldön rengeteg félét lehet kapni belőle, a dobozok is szépek, változatosak. Bizony nálunk szegényes a Monster energiaital kínálat, de hát ez van, kis ország vagyunk, kicsi a piac.