Oldalak

2012. október 12., péntek

2 új íz az Adrenalinnál - Update!

Az Adrenalin mindig előáll valami újdonsággal. Most is ez történt, hiszen 2 új termékük is piacra került a napokban: a Green Apple, és a Sour Cherry ízesítésű, fél literes kiszerelésű italok. Az Adrenalin honlapján még nem szerepelnek ezek az új termékek, de pár napja már kaphatóak (én egy Arzenál boltban vettem).

A két új ital nem mutat rokonságot az alap, klasszikus tutti-frutti ízvilágú energiaitallal: ezek magas koffeintartalmú, szénsavas üdítőitalok. Jókora dobozuknak hála egész biztosan nem marad szomjas senki, aki issza őket, viszont nem szabad túlzásba vinni a fogyasztásukat, hiszen ezek is energiaitalok!

A Green Apple zöldalmás, friss illatú, kellemesen szénsavas ital. Kellemes édeskés-savanykás íze van, alig érezhető kis mű-mellékízzel. Részemről inkább a tutti-fruttira szavaznék, de azért ez is abszolút kellemes és fogyasztható. Az ára is korrekt, 200 Ft körül volt, és ezért az összegért ugye fél liternyi italt kapunk. 

A Sour Cherry meggy ízű, és erőteljesen emlékeztet a Bomba Meggyre. Annál kicsit kevésbé műanyag az íze, és a kellemes mértékű szénsavasság is pozitívumként említhető. Árát tekintve jobban megéri, hiszen körülbelül ugyanannyiba kerül, viszont ugyebár duplaannyi van benne.

Összességében a 2 új ital kipróbálása erősen ajánlott, részemről a Sour Cherryre szavazok, de mindkettő kellemesre sikeredett.

A kép forrása a Prohardver fórum.