Oldalak

2010. április 6., kedd

Energiaital hírek: doboztali

Figyelem!

Azt nyilván ti is tudjátok, hogy nekünk, energiaital-gyűjtőknek kis hazánkban (még) nincs külön találkozónk, ezért szoktunk a sörcikkgyűjtőkhöz csatlakozni.
Küszöbön áll a következő doboztali időpontja, aki teheti, jöjjön el erre a fontos eseményre!
Hírforrás: http://www.sorcikk.eu/klub_hirek_club_news.php

2010.Április 17.

A MAGYARORSZÁGI SÖRCIKKGYŰJTŐ KLUB 16. gyűjtőtalálkozója.

Helyszín: Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, Budapest V., Szent István tér 15.

Időpont: 2010. Április 17., szombat, 9 - 14 óra között.

Megközelíthetőség: az 1., 2. és 3. metrójárat Deák téri állomásától öt perc séta a Bajcsy-Zsilinszky úton a Bazilikáig:annak jobb oldalán.A Bazilika és a múzeum között parkolóhely található.

Belépő: A belépés klubtagoknak és kísérőknek ingyenes. Minden más érdeklődőnek 300,- Ft. Asztalfoglalás előzetes jelentkezés alapján, jelentkezési sorrendben.A foglalás klubtagok részére ingyenes, mindenki másnak 300,- Ft /asztal. Előzetes foglalás hiányában nem tudunk kirakodási lehetőséget garantálni.

Tombolát rendezünk. Kérünk mindenkit, hogy aki tud, hozzon minőségi ajándéktárgyakat! A jegyek ára 200 Ft. A tagdíj esedékes részét kérjük ekkor befizetni !

Asztalfoglalás, további információ: Erdélyi Tamás, 20/364-1644; t.erdelyi2@chello.hu

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia:) pontosan mi is ez a tali?

Névtelen írta...

Helló, kedves névtelen :-)

Ez egy sörcikkgyűjtő találkozó, ahol mindenféle sörcikket lehet cserélni, venni stb. (doboz, kupak, címke, üveg,....) Ezen az eseményen szoktak megjelenni az energiaitalosok is, akik szintén cserélnek, adnak, vesznek. Azért itt és ekkor, mert nekünk nincs külön napunk erre, és sokan az energiaitalgyűjtők közül sört is gyűjtenek, tehát ez így praktikus.
Épületen belül asztalokra kipakolva szoktak árulni, az energiaitalosok inkább a parkolóban, csomagtartóból. Mi már nagyrészt ismerjük egymást, de ha valaki újként jön oda, könnyen megtalálhatja a megfelelő embereket.

Remélem, értékelhető volt a válasz:-)